Wyślij odpowiedź 
tematy stron www
Autor Wiadomość
krystian1993 Offline
User
*

Wypowiedzi: 17
Poziom ostrzeżeń: 0%
Wypowiedź: #1
Toungue tematy stron www
Piszcie jakie moga byc tematy stron internetowych.Chciałbym założyć stronke ale nie wiem o jakim temacie.Piszcieee!!! Beer
(Ta wypowiedź była edytowana: 22 sierpień 2009 12:55 przez krystian1993.)
22 sierpień 2009 12:54
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
reklamiarz
użyszkodnik reklamowy

[REKLAMA] - Reklama dźwignią handlu!
Dzisiaj 20:50
 Reklamy Google
Hagen95 Offline
Modder
**

Wypowiedzi: 188
Wypowiedź: #2
RE: tematy stron www
Ja bym założył stronkę o Metalu! np. newsy, koncerty, muza itd. wiem że większość ludzi tutaj będzie wrzucać na metal ale Deathcore wymiata więc o tym powinna być strona np. http://www.deathcore.pl Jeżeli nie wiesz co to Deathcore to masz tutaj definicje:

Deathcore to podgatunek stworzony głównie z dwóch gatunków muzycznych - metalcore'u i death metalu.

Gatunek ten charakteryzuje się wymieszaniem szybkich riffów charakterystycznych dla death metalu ze zwolnieniami (breakdown) charakterystycznymi dla metalcore'u. Niekiedy występuje "wymieszanie" technicznych elementów gry z melodyjnymi riffami hardcoreowymi Na dzień dzisiejszy na rynku muzycznym istnieje wiele zespołów, które wykonują deathcore, np.:

* Suicide Silence
* Despised Icon
* Carnifex
Innymi słowy jest to podgatunek metalu. Jeżeli jeszcze brakuje zespolów do przesłuchania to masz jeszcze 2:

All shall perish
Through the eyes of the dead

Nie mam Polskich znakow (chwilowo) Przepraszam

Modding...Ain't it cool?Diabelek
22 sierpień 2009 13:44
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: firefox
dave5 Offline
Użytkownik
**

Wypowiedzi: 212
Wypowiedź: #3
Big Grin RE: tematy stron www
Radzę się najpierw zastanowić nad rodzajem stronki, np.:
-informacyjna (jak Onet)
-blog (kozik.net.pl)
-gra ("Pszczółka")
-forum (jesteś na odpowiedniej stronieOczko)
-mix blog/kurs (http://puw.homelinux.com/)

Dopiero po wybraniu gatunku przychodzi czas na wybór tytułuOczko

[Obrazek: userbar802541.gif]
23 sierpień 2009 17:05
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: chrome
krystian1993 Offline
User
*

Wypowiedzi: 17
Wypowiedź: #4
zle przeczytales to nie maja byc tytuly tylko tematy.Przeczytaj jeszcze raz:D
24 sierpień 2009 07:20
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
dave5 Offline
Użytkownik
**

Wypowiedź: #5
Przeczytałem jeszcze raz i powiem, że moja wypowiedź dotyczy tematów... na swój sposób...

24 sierpień 2009 09:25
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: chrome
Hagen95 Offline
Modder
**

Wypowiedzi: 188
Wypowiedź: #6
Hehe to rozumiem że moja propozycja odrzucona Język trudno nie znacie się. Jeszcze jeden zespół As blood runs black \m/

Nie mam Polskich znakow (chwilowo) Przepraszam

Modding...Ain't it cool?Diabelek
24 sierpień 2009 17:02
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_vista Przeglądarka: firefox
dave5 Offline
Użytkownik
**

Wypowiedź: #7
Przecież nikt nie powiedział, ż się nie zgadzaOczko Ale chyba tak jest, bo stron o metalu mamy dużo, poza tym zarówno ja jak i pewnie Krystian nie znamy się na metalu...

24 sierpień 2009 19:00
damian_cz Offline
Nowy użytkownik
*

Wypowiedzi: 21
Wypowiedź: #8
Piszesz stronę, ale nie wiesz o czym?
Może dodaj zakładkę kontakt, o nas, klienci, produkty, czy np. ustawienia.
M.in. do dodania strony jako startowej, do ulubionych, czy możliwość polecenia strony znajomemu.
Najlepiej zrób kanał informacyjny, na którym będziesz publikować informacje o pogodzie, lub np. o F-1.
30 sierpień 2009 16:05
Wyślij odpowiedź 

Wątki podobne lub związane z obecnym
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatnia wiadomość
  jaki darmowy program do tworzenia stron www ? Predator888 3 1046 30 lipiec 2010 13:01
Ostatnia wiadomość: zapasowakopia.pl

Skocz do:

Kontakt | NEXT | Początek | Treść | Lekka wersja | RSS
PC Format | NEXT | Fotografia cyfrowa | CD-Action | Click! | Nowe Technologie