Wyślij odpowiedź 
Propozycje programów na płycie DVD
Autor Wiadomość
Kaczuha Offline
Świeżo upieczony

Wypowiedzi: 4
Poziom ostrzeżeń: 0%
Wypowiedź: #1
Propozycje programów na płycie DVD
Tutaj możecie pisać co byście chcieli w następnym numerze magazynu komputerowego "NEXT". Pamiętajcie żeby pisać w ,którym numerze byście chcieli żeby był ten program.Oczko
24 wrzesień 2007 15:21
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
reklamiarz
użyszkodnik reklamowy

[REKLAMA] - Lepsze to czy reklama podpasek i proszków do prania? :)
Dzisiaj 22:44
 Reklamy Google
kulfon111 Offline
Świeżo upieczony

Wypowiedzi: 3
Wypowiedź: #2
RE: Propozycje programów na płycie DVD
Jako że to pierwsze numery "N" to wielkich hitów nie oczekuję ale miło by było widzieć
-winrara pełną wersje
a pozatym myślę że może więcej mini dystrybucji linuxa albo jedna ale porządna .
24 wrzesień 2007 16:32
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
Li[m]aK Offline
Świeżo upieczony

Wypowiedzi: 1
Wypowiedź: #3
Ja chcialbym aby w 2/2007 lub troche pozniej na dvd byl debian z jakims srodowiskiem graficznym
24 wrzesień 2007 20:02
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
adek755 Offline
- Śmigaj -

Wypowiedzi: 2
Wypowiedź: #4
myślę że osoby nie posiadające dostępu do internetu nie pogardziły by najnowszymi wersjami sterowników do grafik, płyt głównych, freeware'ów i subskrypcjami antywirusowymi do najbardziej znanych antywirów. Sam wiem z własnego doświadczenia jak to kiedyś było, jak latałem do kolegi CD-RW po subskrypcje do Kasperskyego. Myślę że to był by dobry pomysł, biorąc pod uwagę dosyć mały rozmiar (w stosunku do DVDx2) sterowników i subskrypcji.
24 wrzesień 2007 20:42
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
sirmacik Offline
Bum.
**

Wypowiedzi: 125
Wypowiedź: #5
Jako użytkownik linuxa proponuję zamieszczeni komercyjnej Cedegi w numerze 2/2007 lub 3/2007 lub w którymkolwiek z następnych...Oczko

Pozdrawiam, Marcin
http://sirmacik.net
25 wrzesień 2007 10:19
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: linux Przeglądarka: firefox
socek Offline
Zjadacz Dzieci

Wypowiedzi: 3
Wypowiedź: #6
Li[m napisał(a):aK]
Ja chcialbym aby w 2/2007 lub troche pozniej na dvd byl debian z jakims srodowiskiem graficznym
Debian zajmuje 2, albo nawet 3 DVD. No chyba, że instalacja internetowa. Ale po co, jak każdy sobie ściągnąć może?

Loli mnie wasz świat...
Mam własny.
25 wrzesień 2007 10:54
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: linux_debian Przeglądarka: iceweasel
Kaczuha Offline
Świeżo upieczony

Wypowiedzi: 4
Wypowiedź: #7
Ja chciałbym jakiś program do skanowania stron internetowych pod względem trojanów keylogerów i innego złośliwego oprogramowania.
25 wrzesień 2007 15:20
petto2 Offline
Computer Administator

Wypowiedzi: 5
Wypowiedź: #8
Ja chciałbym jakiś dobry program do przyśpieszania łącza internetowego i zmniejszania PING-u w grach. TO BY BYŁO ZAJEFAJNE!!!
25 wrzesień 2007 16:30
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
szulcu Offline
Ja tu tylko sprzątam
*

Wypowiedzi: 23
Wypowiedź: #9
socek napisał(a):
Li[m napisał(a):aK]
Debian zajmuje 2, albo nawet 3 DVD. No chyba, że instalacja internetowa. Ale po co, jak każdy sobie ściągnąć może?
Nie, nie zajmuje. Równie dobrze można go zainstalować z 1CD i to ze środowiskiem graficznym.
25 wrzesień 2007 16:55
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
lukasamd
Niezarejestrowany

Wypowiedź: #10
A ja z chęcią zobaczyłbym takie programy:

- WinRAR
- NOD32 (choć Avira też bardzo dobra)
- jakiś dobry komercyjny klient FTP (np. FlashFXP)
- Alcohol 120%

na razie tylko tyleOczko
25 wrzesień 2007 18:06
Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Wyślij odpowiedź 

Skocz do:

Kontakt | NEXT | Początek | Treść | Lekka wersja | RSS
PC Format | NEXT | Fotografia cyfrowa | CD-Action | Click! | Nowe Technologie