Wyślij odpowiedź 
WarRock - gra internetowa
Autor Wiadomość
Quentin Offline
Nowy użytkownik
*

Wypowiedzi: 49
Poziom ostrzeżeń: 0%
Wypowiedź: #1
WarRock - gra internetowa
War Rock jest grą typu FPS. Polega na wbijaniu leveli (gdy wbije się duży level można dobrze na nim zarobić np. na Allegro) i likwidowaniu przeciwników. Jest to gra darmowa.

Teraz dam trochę screenów z gry ;-)

[Obrazek: warrock_29.jpg]

[Obrazek: full.jpg]

[Obrazek: warrock1_1169477527.jpg]

Oto oficjalna strona gry: http://warrock.net/

[Obrazek: userbarnz.jpg]
(Ta wypowiedź była edytowana: 1 październik 2007 17:47 przez Quentin.)
1 październik 2007 17:42
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
reklamiarz
użyszkodnik reklamowy

[REKLAMA] - Teraz to mi to lotto.
Dzisiaj 22:38
 Reklamy Google
mati882 Offline
konto ograniczone

Wypowiedzi: 68
Wypowiedź: #2
RE: WarRock - gra internetowa
Darmowa? A słyszałem, że trzeba wykupić jakiś pakiet za parędziesiąt złotych.
6 październik 2007 21:06
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
mechel Offline
Świeżo upieczony

Wypowiedzi: 6
Wypowiedź: #3
Wykupić możesz konto premium. Będziesz miał wtedy dodatkowy slot na broń i troszkę łatwiejsze zdobywanie poziomów. Ale jeżeli nie chcesz płacić to równie dobrze możesz grać na koncie darmowy.
7 październik 2007 12:07
Quentin Offline
Nowy użytkownik
*

Wypowiedzi: 49
Wypowiedź: #4
No właśnie. Są trzy rodzaje kont Premium. Jeśli wykupisz takie konto, będziesz miał jeszcze dodatkowo więcej pięniędzy na bronie i dostęp do wszystkich map. PolecamOczko

[Obrazek: userbarnz.jpg]
8 październik 2007 08:02
petto2 Offline
Computer Administator

Wypowiedzi: 5
Wypowiedź: #5
Cool RE: WarRock - gra internetowa
War Rock to bardzo dobra gra internetowa - FPS zrobiona przez AZJATÓW (nie wiem konkretnie kogo). Nie trzeba wykupywać konta premium, ale gdy się wykupi ma się dostęp do pokoi z hasłami, do unikalnych broni itd. Gierka była fajna, ale przez kilka miesięcy. Teraz mi się nie chce w nią grać. Wszystkim serdecznie polecam!!!Jęzor
(Ta wypowiedź była edytowana: 21 październik 2007 18:07 przez petto2.)
21 październik 2007 18:06
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: firefox
Marcin Paszek Offline
Świeżo upieczony

Wypowiedzi: 8
Wypowiedź: #6
Grałem w tą grę w wakacje, lecz po osiągnięciu 7 levelu skończyłem grać z powodu denerwującej ilości cheaterów. Grafika i grywalność była spoko, ale jak już wspomniałem za dużo cheaterów. Nie wiem czy teraz ich jest mniej. Osobiście polecam wydać 50zł i kupić sobie Battlefield 2- jest wiele lepszy i grywalniejszy, a cheaterów to jeszcze nie spotkałem(a gram dobre 5 miesięcy).

D'oh!!
8 grudzień 2007 21:22
Liroy22 Offline
Świeżo upieczony

Wypowiedzi: 1
Wypowiedź: #7
siema..dopiero zinstalowalem ta gre z plyty z gazety i niemoge zagrac wyskakuje mi id i password co mam zrobic???
(Ta wypowiedź była edytowana: 1 styczeń 2009 17:15 przez Liroy22.)
1 styczeń 2009 17:15
Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: ie
RogalPC Offline
Użytkownik
**

Wypowiedzi: 312
Wypowiedź: #8
Zarejestrować nowe konto na stronie producentaOczko

http://www.GuruPC.pl ----> Zapraszam na najlepsze forum informatyczne w sieci! Wesoły)
2 styczeń 2009 10:20
Odwiedź stronę WWW użytkownika Znajdź wszystkie wypowiedzi użytkownika Zacytuj w odpowiedzi  System operacyjny: windows_xp_2003 Przeglądarka: opera
rutko241 Offline
Świeżo upieczony

Wypowiedzi: 1
Wypowiedź: #9
Cry RE: WarRock - gra internetowa
Mam pytanie ok mam konto na forum administratora ale i tak nie mogę grać w tą grę co muszę zrobić proszę opiszcie
31 październik 2010 13:02
Wyślij odpowiedź 

Skocz do:

Kontakt | NEXT | Początek | Treść | Lekka wersja | RSS
PC Format | NEXT | Fotografia cyfrowa | CD-Action | Click! | Nowe Technologie