War Rock jest grą typu FPS. Polega na wbijaniu leveli (gdy wbije się duży level można dobrze na nim zarobić np. na Allegro) i likwidowaniu przeciwników. Jest to gra darmowa.
Wykupić możesz konto premium. Będziesz miał wtedy dodatkowy slot na broń i troszkę łatwiejsze zdobywanie poziomów. Ale jeżeli nie chcesz płacić to równie dobrze możesz grać na koncie darmowy.
7 październik 2007 12:07
Quentin
Nowy użytkownik
Wypowiedzi: 49
Poziom ostrzeżeń: 0%
No właśnie. Są trzy rodzaje kont Premium. Jeśli wykupisz takie konto, będziesz miał jeszcze dodatkowo więcej pięniędzy na bronie i dostęp do wszystkich map. Polecam
8 październik 2007 08:02
petto2
Computer Administator
Wypowiedzi: 5
War Rock to bardzo dobra gra internetowa - FPS zrobiona przez AZJATÓW (nie wiem konkretnie kogo). Nie trzeba wykupywać konta premium, ale gdy się wykupi ma się dostęp do pokoi z hasłami, do unikalnych broni itd. Gierka była fajna, ale przez kilka miesięcy. Teraz mi się nie chce w nią grać.Wszystkim serdecznie polecam!!!
(Ta wypowiedź była edytowana: 21 październik 2007 18:07 przez petto2.)
21 październik 2007 18:06
Marcin Paszek
Świeżo upieczony
Wypowiedzi: 8
Grałem w tą grę w wakacje, lecz po osiągnięciu 7 levelu skończyłem grać z powodu denerwującej ilości cheaterów. Grafika i grywalność była spoko, ale jak już wspomniałem za dużo cheaterów. Nie wiem czy teraz ich jest mniej. Osobiście polecam wydać 50zł i kupić sobie Battlefield 2- jest wiele lepszy i grywalniejszy, a cheaterów to jeszcze nie spotkałem(a gram dobre 5 miesięcy).